Bunkkerin säännöt

Yleiset Bunkkerin säännöt ja toimintamallit:

Bunkkeri 34 on tarkoitettu KuoFi ry:n jäsenille jotka maksavat pelitilamaksua. Pelitilamaksua maksamattomat henkilöt saavat käydä tutustumassa pelitiloihin ilmiaseksi joka keskiviikko avoimien ovien illoissa. Ovet pyritään avaamaan klo 17:00, mutta vapaaehtoisuuteen perustuen aukioloa ei kaikkina keskiviikkoina pystytä varmuudella järjestämään. Ovien avaamisesta ilmoitetaan aina yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä (ks. Jäsenyys). Tämän lisäksi maksamattomat henkilöt saavat käydä kuusi kertaa vuodessa tutustumassa pelitiloissa.

Bunkkeri on kaikinpuolin syrjinnästä vapaa alue. Kaikki henkilöt ovat tervetulleita pelailemaan sekä seuraamaan muiden pelejä. Mikäli bunkkerilla on huomattavissa kiusaamista, pelien häirintää, asiatonta huutelua, ym, niin tulee asiasta ilmoittaa pikaisesti KuoFin hallitukselle. Asiaton käytös ja sääntöjen rikkominen voi johtaa pahimmillaan yhdistyksen jäsenyyden menettämiseen. Bunkkeri on päihteetön tila.

Älä tule sairaana Bunkkerille! Noudatathan myös hyvää hygieniaa ja peset kädet saapuessasi bunkkerille! Näin vältämme tartuntatautien leviämistä!

Siivous:

Jokaisen KuoFin jäsenen tulee huolehtia aina yleisestä siisteydestä bunkkerin tiloja käyttäessä. Yleisimmät muistettavat asiat:

-    Omat tavarat tulee säilyttää aina omassa vitriinissä/kaapissa.

-    Mikäli omia tavaroita säilytetään pelipöytien alla, tulee niiden olla suljetuissa laatikoissa ja pelipöytien puisten alapalkkien sisäpuolella.

-    Bunkkerin yhteisillä tavaroilla on omat paikkansa, joten palauta tavarat aina käytön jälkeen takaisin omille paikoilleen.

-    Roskat roskiin.

-    Suursiivouksista ilmoitetaan yhdistyksen tiedotuskanavissa.

Avainten haltijat:

Avaimen voi saada mahdollisesti itselleen 20€ panttia vastaan sellainen henkilö, joka maksaa bunkkerin pelitilamaksua. Avain tulee anoa itselleen KuoFin hallitukselta, joka päättää avainten luovuttamisesta.

Avaimellisen henkilön tulee ilmoittaa ”Kuofiturinat”-whatsapp ryhmässä joka kerta kun bunkkerin ovet avataan. Bunkkerin ovien sulkemisesta tulee myös ilmoittaa ”Kuofiturinat”-ryhmään. Lähtiessään bunkkerilta tulee muistaa tehdä ja tarkistaa seuraavat asiat:

-    Kahvinkeitin pois päältä.

-    Valot on sammutettu.

-    Ikkunat on kiinni.

-    Ovet on varmasti lukossa.

Mikäli avainten haltija ei noudata näiden sääntöjen velvoitteita (esim. pelitilamaksut on maksamatta), voidaan avain tarvittaessa ottaa pois tällaiselta henkilöltä. KuoFin hallitus tekee päätöksen avainten pois ottamisesta, mikäli sellaiseen on tarvetta.

Tapahtumat:

Bunkkerin tiloissa voi järjestää erilaisia harrastukseen liittyviä tapahtumia. Tapahtumia voi järjestää kuka vain yhdistyksen jäsen, mutta niistä tulee tehdä aina ilmoitus hyvissä ajoin ennakkoon. Ohjeistuksia tapahtumien järjestämiseen:

-    Tapahtumat voivat olla ilmaisia tai maksullisia.

-    Tapahtumat ovat päihteettömiä

-    Maksullisien tapahtumien tuotto voidaan käyttää tapahtumien kulujen kattamiseen. Mikäli kuljen jälkeen jää voittoa, on rahat aina KuoFi ry:n omaisuutta. Yksityishenkilöt eivät voi hyötyä taloudellisesti tapahtumien järjestämisestä.

-    Mikäli tapahtuman järjestäminen vaatii taloudellista apua, kannattaa kääntyä KuoFin hallituksen puoleen. Rahallista tukea voidaan tarvittaessa antaa mikäli yhdistyksen kassa antaa myöten.

-    Koko päivän kestävistä tapahtumista tulee tehdä tilavaraus hyvissä ajoin.

-    Tapahtumista tulee tehdä tapahtumailmoitus KuoFi:n nettisivuille.

-    Yhdistyksen ulkopuoliset henkilöt ovat aina tervetulleita bunkkerin tapahtumiin. Ulkopuolisia henkilöitä ei kuitenkaan saa jättää koskaan yksin bunkkerin tiloihin.