Hallitus tiedottaa!

17.9.2020

Syksy on tullut valtakuntaan ja on erittäin hyvää aikaa olla kotona rakentelemassa tai maalaamassa miniatyyrejä. Jos noudatat seuraavia ohjeita, olet myös erittäin lämpimästi tervetullut bunkkerille myös harrastamaan tai pelailemaan! 

- Muistetaan ahkerasti pesät kädet aina Bunkkerille tultaessa ja lisäksi tarvittaessa. 

- Bunkkerille saa tulla vain täysin terveenä. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi flunssan/koronan oireita.

Uudet nettisivut on nyt otettu käyttöön. Kehitysehdotuksia sivuihin liittyen voi toimittaa sähköpostitse Jonille (joni.heikkinen1@gmail.com). Sivuja kehitellään ja jäsenosio on tarkoitus avata syksyn aikana!

2.9. pidettiin palaveri Gameskiviikoista. Läsnäolijat eivät tällä kertaa halunneet säännöllisiä peliesittelyjä. Päädyimme ratkaisuun, jossa pelien demotteluista sun muista tiedotellaan erikeen. Seuraava kokous järjestetään Bunkkerilla keskiviikkona 14.10. klo 19 alkaen. Tapahtumista pyritään tulevaisuudessa tiedottamaan tämän sivuston Tapahtumat -osioissa. Kalenterissa on tällä herkellä maininta Kings of War pelipäivästä. Kaikki kenraalit taistelukentille!

Bunkkerilla on myös vast'ikään parannettu valaistusta. Entiset loisteputkivalaisimet on hyvästelty ja tilalle on asennettu moderneja LED-valoja. Nyt näkee harrastaa! Kiitoksia Ville Suomiselle asentamisesta ja homman suunnittelusta!

KuoFi:n some sekä nettisivut kaipaavat sisällöntuottajia! Ole yhteydessä Joniin (joni.heikkinen1@gmail.com), jos haluat nappailla välillä kuvia Instaan tai tehdä peliraporttia sivuille. Näin saamme KuoFille näkyvyyttä ja toiminnastamme entistä innostavampaa!