Jäsenyys

Kuopion Figupelaajat KuoFi ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää miniatyyripelaamista ja sen oheistoimintaa Kuopion ja koko Suomen alueella. Liittymällä KuoFin jäseneksi tuet tätä toimintaa ja pääset nauttimaan mittavista jäseneduista! Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt.

Hinnasto:
Jäsen: Ilmainen.
Pelitilamaksu: 250 euroa työssäkäyviltä, opiskelijoilta ja työttämiltä 125 euroa vuodessa.
Bunkkerin avainpantti: 20 euroa.

Jäsenedut:
– Oikeudet jäsenalennuksiin mm. turnausmaksuista ja 6 käyntikertaa Bunkkeri 34:ssa per vuosi.
– Mahdollisuus ostaa naposteltavaa ja juomaa kanttiinista Bunkkerilla
– Jäsenalennukset Askartelukulma Matikainen Oy:stä:
10% alennus mistä tahansa ostoksesta todistamalla jäsenyytensä.

– Jäsenalennukset Kuopion Fantasiapeleiltä:
10% alennus figuureihin liittyvästä ostoksesta todistamalla jäsenyytensä.

Pelitilamaksu
Pelitilamaksua vastaan saat lisäksi rajattoman käyttöoikeuden yhdistyksen pelitiloihin Bunkkeri 34:ään sen aukiollessa eli kun joku avaimellinen henkilö on pitämässä ovia auki. Yleensä Bunkkeri on ympäri viikon päivittäin auki noin klo 16 jälkeen ja aukeamisesta ilmoitetaan yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä.

KuoFi-turinat-whatsapp-ryhmä

Ryhmään pääsee liittymään laittamalla sähköpostia osoitteesee sihteeri.kuofi@gmail.com tai nykäisemällä vanhempia kuofilaisia Bunkkerilla hihasta, jotta laittavat hallinnolle viestiä whatsappissa.

Bunkkeri 34:n avaimet:
1. Kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut pelitilamaksun sekä tutustunut muihin yhdistyksen jäseniin, voit anoa KuoFi:n hallitukselta avaimia Bunkkerille. Tämä onnistuu lähettämällä asiasta vapaamuotoisen hakemuksen, jossa perustellaan tarvetta avaimille osoitteeseen sihteeri.kuofi@gmail.com. KuoFi:n hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tekee asiasta päätöksen. Päätöksestä ilmoitetaan anojalle mahdollisimman nopeasti.
2. Yhdistyksen hallitus hyväksyessään avainhakemuksen ilmoittaa jäsenelle henkilökohtaisesti avaimenhankitaluvasta ja veloittaa 20 euron panttimaksun, jonka jäsen saa takaisin luovuttaessaan avaimen.
3. Avaimet luovutetaan kun hakija on ensin allekirjoittanut Bunkkerilla sihteerin kanssa vastaanottaneensa avaimen ja hyväksyvänsä vastuunsa.

HUOM! Avaimella saat ympärivuorokautisen pääsyn Bunkkerille, mutta siihen sisältyy tiettyjä vastuita. Ensinnäkin avaimen lunastanut henkilö on itse henkilökohtaisesti vastuussa avaimestaan ja vastaa sen katoamisesta aiheutuneista kuluista taloyhtiölle. Useitten kymmenten lukkojen sarjoituksen vaihtaminen ei nimittäin ole halpaa hommaa, joten pidäthän avaimestasi huolta! Toisekseen Bunkkerilla olevat yhteiset tavarat ovat avaimen haltijan vastuulla.

Jäsensivut

KuoFi ry:llä on olemassa jäsensivut joihin vain jäsenet pystyvät kirjautumaan.

Alla olevasta linkistä hyväksytyt jäsenet voivat tehdä uuden salasanan jolla pääsee jäsensivuille: 

Unohditko tai haluatko luoda salasanan?