Bunkkeri 34

Yleistä:
Bunkkeri 34 on avoinna keskiviikkoisin noin klo17 alkaen. Avaamisesta ilmoitetaan aina erikseen KuoFin WhatsApp-ryhmässä (ks. Jäsenyys). Keskiviikot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tutustumispäiviä. Huomioithan, että tilaa pidetään auki vapaaehtoistoivoimin niin aukioloissa voi olla poikkeuksia.

Asiantuntevat vakioharrastajat opastavat mielellään aloittelijallekin miniatyyripelien alkeita, niin pelien, kuin kasaamisen ja maalaamisekin suhteen! Muina aikoina Bunkkeri on vain pelitilamaksun maksaneiden jäsenten käytössä ja avoinna kun joku lukuisista avaimellisista vakiokävijöistä on paikalla, eli yleensä joka päivä iltapäivästä lähtien.

Vitriinit:
Omia vitriinejä voi tuoda Bunkkerille vain pelitilamaksun maksaneet jäsenet. Bunkkerilla käytetään vain Ikean Detolf-vitriinejä. Väri voi olla musta tai valkoinen ja vitriinien maksimimäärä jäsentä kohden on neljä kappaletta. Vitriineissä tulee säilyttää lasilevyillä vain kasattuja miniatyyrejä. Miniatyyrien ”vaihtoaseita ja tarvikkeita” voi säilyttää vitriineissä, jos niitä saa säilytettyä siististi. Alimmalla hyllyllä saa säilyttää siististi keskeneräisiä töitään, työkaluja sekä muita pelitarvikkeita.

Bunkkeri 34:n avaimet:
1. Kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut pelitilamaksun sekä tutustunut muihin yhdistyksen jäseniin, voit anoa KuoFi:n hallitukselta avaimia Bunkkerille. Tämä onnistuu lähettämällä asiasta vapaamuotoisen hakemuksen, jossa perustellaan tarvetta avaimille esimerkiksi seuraavan linkin kautta: LINKKI. KuoFi:n hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tekee asiasta päätöksen. Päätöksestä ilmoitetaan anojalle mahdollisimman nopeasti.
2. Yhdistyksen hallitus hyväksyessään avainhakemuksen ilmoittaa jäsenelle henkilökohtaisesti avaimenhankitaluvasta ja veloittaa 20 euron panttimaksun, jonka jäsen saa takaisin luovuttaessaan avaimen.
3. Avaimet luovutetaan kun hakija on ensin allekirjoittanut Bunkkerilla sihteerin kanssa vastaanottaneensa avaimen ja hyväksyvänsä vastuunsa.

HUOM! Avaimella saat ympärivuorokautisen pääsyn Bunkkerille, mutta siihen sisältyy tiettyjä vastuita. Ensinnäkin avaimen lunastanut henkilö on itse henkilökohtaisesti vastuussa avaimestaan ja vastaa sen katoamisesta aiheutuneista kuluista taloyhtiölle. Useitten kymmenten lukkojen sarjoituksen vaihtaminen ei nimittäin ole halpaa hommaa, joten pidäthän avaimestasi huolta! Toisekseen Bunkkerilla olevat yhteiset tavarat ovat avaimen haltijan vastuulla.