Jäsenyys

Kuopion Figupelaajat KuoFi ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää miniatyyripelaamista ja sen oheistoimintaa Kuopion ja koko Suomen alueella. Liittymällä KuoFin jäseneksi tuet tätä toimintaa ja pääset nauttimaan mittavista jäseneduista! Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö, tai nuorempikin henkilö huoltajan luvalla, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt.

Hae jäseneksi tästä.

Hinnasto:
Yhdistyksen jäsenyys on ilmaista.

Halutessaan käyttää Bunkeria avoimien ovien ulkopuolella, tulee henkilön maksaa tilamaksua. Bunkkerin avoimet ovet ovat aina keskiviikkoisin. Tilamaksun suuruus on 250 €/vuosi. Maksun voi maksaa joko 1, 2 tai 4 osassa.


Viralliset alennusluokat ovat:

  • Työtön
  • Eläkeläinen

Alennus on 50 %. Vaikka henkilö olisi useaan alennusluokkaan kuuluva, alennukset eivät kumuloidu.

       ○ Opiskelija

Alennus on 75%. Alennuksen saat lähettämällä kuvan voimassa olevasta opiskelijajortista laskutus@kuofi.net osoitteeseen.

Kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut pelitilamaksun sekä tutustunut muihin yhdistyksen jäseniin, voit anoa KuoFi:n hallitukselta avaimia Bunkkerille. Lue lisää avaimista seuraavan linkin takaa:
Tietoa Bunkkerista

Jos sinulle tulee laskuista joitain kysyttävää, laita viestiä laskutus@kuofi.net!

Jäsenedut:

  • Oikeudet jäsenalennuksiin mm. turnausmaksuista ja 6 käyntikertaa Bunkkeri 34:ssa per vuosi.
  • Jäsenalennukset Kuopion Fantasiapeleiltä:
    10% alennus figuureihin liittyvästä ostoksesta todistamalla jäsenyytensä.

Pelitilamaksu
Pelitilamaksua vastaan saat lisäksi rajattoman käyttöoikeuden yhdistyksen pelitiloihin Bunkkeri 34:ään sen aukiollessa eli kun joku avaimellinen henkilö on pitämässä ovia auki. Yleensä Bunkkeri on auki päivittäin ja aukeamisesta ilmoitetaan yhdistyksen WhatsApp-ryhmässä.

"KuoFi turinat" -whatsapp ryhmä

Ryhmään pääsee liittymään laittamalla viestiä linkin takaa löytyvällä lomakkeella tai nykäisemällä vanhempia kuofilaisia Bunkkerilla hihasta, jotta laittavat hallinnolle viestiä whatsappissa.

Jäsensivut

KuoFi ry:llä on olemassa jäsensivut joihin vain jäsenet pystyvät kirjautumaan.

Alla olevasta linkistä hyväksytyt jäsenet voivat tehdä uuden salasanan jolla pääsee jäsensivuille: 

Unohditko tai haluatko luoda salasanan?