Great War of Balaam (Horus Heresy Slow Growth Liiga)

  • 4.9.19.11.2023
  • Bunkkeri

Kuopion Figupelaajat ry järjestää 4.9 alkaen Horus Heresy slow growth liigan.  Liigassa pelataan 5 peliä, joista ensimmäinen on kooltaan 1000 pistettä ja jokaisen kierroksen jälkeen armeijoiden koko kasvaa 500 pisteellä.  Ilmoittautuminen liigaan tapahtuu lähettämällä 3.9 mennessä sähköposti osoitteeseen antti.rautsi@gmail.com, jossa on mainittu pelaajan nimi, millä armeijalla pelaaja osallistuu liigaan ja onko pelaajan armeija lojaali vai petturi.

Pelaajien pyynnöstä tähän liigaan saatetaan ottaa mukaan karttakampanja, johon vaikuttaa ilmoittautuneiden pelaajien määrä sekä pystytäänkö pelaajat jakamaan kahteen tasapainoiseen joukkueeseen. Minimi pelaajamäärä tähän on 8 pelaajaa.  Tarkemmat säännöt karttakampanjaan ilmoitetaan liigan alkaessa.


Yleistä turnauksesta

·       Turnaus pelataan Horus Heresy Age of Darkness 2. edition säännöillä.

·       Osallistumismaksua ei ole.

·       Jokaisella kierroksella pelataan yksi peli, jonka vastustaja arvotaan ensimmäisellä kierroksella ja lopuilla kierroksilla vastustaja määräytyy tulosten mukaan.

·       Peliaikaa jokaisella kierroksella on 2 viikkoa, mutta tarvittaessa peliaikaa voidaan pidentää.

·       Pelin voittaja saa 2 turnauspistettä, tasapelistä saa 1 pisteen ja tappiosta 0 pistettä.  Lisäksi pelaajien on ilmoitettava liigan järjestäjälle saamansa skenaariopisteet, joita käytetään tie-breakerina.

·       Jos karttakampanja on käytössä, niin tähän liittyvistä säännöistä ilmoitetaan liigan alussa.

 

Armeijan rakennus

Armeijalistojen rakennuksessa käytetään seuraavia sääntöjä.

·       Koska liiga on suunniteltu uusia pelaajia ajatellen, armeijan ei tarvitse olla kokonaan maalattu ja proksyt on sallittu, kunhan vastustajalle on selvää mitä jokainen yksikkö on.

·       Armeijaan voi ottaa liittolaisia normaalien sääntöjen rajoissa. Liittolaisia ei tarvitse ilmoittautuessa mainita ja liittolainen voi olla jokaisessa pelissä eri.

·       Lord of War ja Primarch yksiköitä saa ottaa

·       Armeijalistan ei tarvitse sisältää samoja yksiköitä aiemmilta kierroksilta, paitsi jos pelaaja on saanut Heroes of Balaam yksikön (kts. liite).

·       Ennen ensimmäisen pelin alkua, jokainen pelaaja voi halutessaan tehdä warlordistaan Heroes of Balaam yksikön alla olevien ohjeiden mukaisesti.