Kevään Annual Gathering 2024

Kevään Annual Gathering 2024
2.-5.5.2024

Ystävyyden majalla: Luvelahdentie 521, Siilijärvi


Yleistä

Se on täällä taas, nimittäin kevään 2024 Annual gathering yhteisötapaaminen. KuoFi ry.llä on ollut perinteenä järjestää turnauksia ja kampanjapeliviikonloppuja vuosittain Siilinjärven Ystävyyden majalla. Aikaisemmin nämä ovat olleet yksittäisen pelin tiimoilta, mutta jo kolmatta vuotta putkeen tämä tilaisuus ei keskity vain yksittäiseen peliin. Tavoiteena on saada laajalti jäsenistöä paikalle pelaamaan lukuisia erilaisia pelejä yhtäaikaisesti hyvässä porukassa. Tavoitteena on rento yhteispelaamisen tapahtuma, jossa jäsenistöllä on mahdollisuus tutustua vaikka yhtä yhdistävää peliä ei olisi.

Tapahtuma ajoittuu tänä talvena torstaistaista sunnuntaihin 2-5.5.2024. Ystävyyden majalle osoitteeseen Luvelahdentie 521, Siilinjärvi. Paikka sijaitsee noin 35km päässä Kuopiosta pohjoiseen. Lähin juna-asema on Siilinjärven asema. kyyti paikan päälle pyritään järjestämään kaikille halukkaille Kuopiosta/Siilinjärveltä käsin.

Tapahtumapaikalle saa tulla jo torstaina 2.5.2024 lähtien ja paikalla voi viettää niin monta päivää kuin haluaa. Torstaina paikkoja järjestellään, turistaan hyvässä seurassa, saunotaan ja pelataan vapaamuotoisia pelejä. 

Petipaikkoja on 20:lle, mutta omia patjoja tms. mukaan ottamalla mahtuu mukaan useampikin, ja pariskunnat voivat jakaa myös yhteisen petipaikan. Omat liinavaatteet voi ottaa mukaan, mutta ne voi myös voi myös vuokrata talolta itseltään erillistä maksua vastaan. Liinavaate maksu on 4,50€ setti.

Eri peleihin pyritään järjestämään maastot ja pelipöydät yhdistyksen materiaaleista ja nämä viedään talkoovoimin paikanpäälle. Tästä viestitellään lisää myöhemmin yhdistyksen WhatsApp ryhmässä (kuoFi-turinat) sekä yhdistyksen Discordissa. Mukaan saa myös ottaa lautapelejä, korttipelejä, tai esim. läppärin lanitusta varten - Annual on yhdessäolon juhlaa!


Ilmoittautuminen:

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla tietosi lomakkeelle (alla) viimeistään 21.4.2024 sunnuntaina. Kullekkin osallistujalle tullaan huhtikuun lopun aikana lähettämään sähköpostitse lasku osallistumismaksusta. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sama lomake, jonka jälkeen lähetämme laskun.

HUOM! Maksuja ei palauteta. Esteen sattuessa voi osallistumisensa lahjoittaa tai myydä toiselle henkilölle. Tämänkaltaisita muutoksista otathan yhteyden järjestäjään, sähköpostitse.

Tapahtuman osallistumismaksu on 42€ per henkilö, riippumatta siitä , mitä pelejä pelaa tai montako päivää paikalla viettää aikaa. Mikäli ilmoittautuneita tulee yli 18, hinta alenee oheisen taulukon mukaisesti. mikäli ilmoittaudut vasta 21.4.2024 jälkeen, hinta on 42€ hlö. Mikäli otat liinavaatteet, se lisätään laskuun. Tapahtuma paikalla on paljon jääkaappitilaa sekä pakastin omille eväille ja juomille.


hlö.Hinta
1842€
1940€
2038€
2136€
2234€
2332€
2430€
2528€
2626€

Aikataulu:

Tostai 2.5.

11.00 --> Tavaroiden pakkaamista Bunkkerilla

13.00 --> Tavaroiden siirto tapahtumapaikalle ja alueen järjestelyä

16.00 --> Pelailua ja vapaata yhdessäoloa

18.00 --> Saunomista yms.

Perjantai: 3.5

Koko päivä aikaa pelaillla erilaisia pelejä.

Lauantai: 4.5

Koko päivä aikaa pelata erilaisia pelejä.

Sunnuntai 5.5

13.00 --> Loppusiivous

18.00 Tilan luovutus.


Osallistuja muistilista:

  1. Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 21.4.2024 mennessä.
  2. Maksa tapahtumamaksu, jonka saat sähköpostitse. HUOM. lasku oltava maksettuna ennen tapahtumaan osallistumista.
  3. Mikäli tarvitset kyydin Kuopiosta/Siilinjärveltä otathan yhteyttä info@kuofi.net tai Pieta Yliuntinen tapahtumavastaava mahdolisimman aikaisessa vaiheessa.
  4. Ota mukaan juomaa, evästä, saunomistarpeet (pyyhe!), yöpymistarvikkeet, figusi sekä reipas mieli ja ilmestypaikalle. 

Tostaina tai perjantaina paikalle saapumista suositellaan!

Ongelmatilanteet:

Jos paikalle löytämisessä tai muissa tapahtumaan liittyvissä asioissa ilmenee ongelmatilanteita, tapahtumanjärjestäjän saa tapahtuman aikaan kiinni numerosta +358449559612 (Pieta Yliuntinen). Ennen tapahtumaa mahdollisia kysymyksiä voi esittää sähköpostitse osoitteseen info@kuofi.netOlen KuoFin jäsen
Haluan erilliset liinavaatteet hintaan 4.50€/setti
Päivät jolloin todennäköisesti olen paikalla
Haluan, että minulle koitetaan järjestää erillinen huone