The Horus Heresy -syysmökkikampanja

KuoFi ry järjestää jälleen menestykseksi ja kansalliseen suosioon nousseen The Horus Heresy -pelin ympärille rakennetun kampanjaviikonlopun Ystävyyden Majalla 18.-21.11.2021. Tapahtumaan voi osallistua kaikkina neljänä päivänä tai vai osalle päivistä. Kampanjaan kuuluvat pelit tapahtuvat perjantai-iltana, lauantaina ja sunnuntaiaamuna.

Alustavan ohjelman mukaan perjantaina pelataan isompi yksittäinen "megabattle" johon ovat tervetulleita myös LoW-yksiköt. Lauantaina pelataan kaksi "normaalia" 1vs1-peliä, joiden välissä on yksittäisten hahmojen duelmahdollisuus. Sunnuntai-aamuna pelataan vielä kolmas "normaali" 1vs1-peli.

Paikalle järjestellään jälleen pitopalvelumahdollisuus, mutta omat eväät ovat myös suotavaa ottaa mukaan. Yöpymispaikkoja on noin 20:lle. Tarkempi tapahtumapaketti tuodaan julki lähitulevaisuudessa.

Kysymyksiä ja ehdotuksia voi tuoda esille Jussi Nurrolle (KuoFin WhatsApp) tai info@kuofi.net.

Tapahtumapaketti on ladattavissa yltä.

Ilmoittautuminen

Tapahtuman osallistumismaksu on 70 € per pelaaja (KuoFi ry:n jäseniltä 65 €) riippumatta siitä, ottaako osaa itse HH-kampanjaan vai ei. Muut vapaavalintaiset maksut löydät ilmoittautumislomakkeelta. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla tietosi alla olevalle lomakkeelle viimeistään 8.11. Kullekin osallistujalle tullaan lähettämään lokakuun lopulla sähköpostitse lasku osallistumis- ja ruokailumaksuista. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen info@kuofi.net, jonka jälkeen lähetämme laskun.

Huom! Taahtuman maksuja ei palauteta. Esteen sattuessa voi osallistumisensa lahjoittaa tai myydä toiselle henkilölle. Tämänkaltaisista muutoksista otathan yhteyden järjestäjään em. sähköpostiosoitteeseen.

Nähdään syksyllä Ystävyyden Majalla!

Ilmoittautumisen tietosuojaseloste

Osallistujan armeijan nimi: *
Pelaajan armeijan alustava "lojaliteetti" *
Olen tapahtumassa paikalla seuraavina päivinä: *
Osallistun perjantain Megabattleen klo 17 alkaen *
Tapahtuman puolesta järjestetään joitakin ruokailuja sekä ruokatarvikkeita. Haluan tilata seuraavat ruuat: *
Tilaan liinavaatteet (Liinavaatteet maksavat 3 euroa per majoittuja) *