The Old World Slow growth liiga

  • 1.4.14.7.2024
  • Bunkkeri

Kuopion Figupelaajat ry järjestää 1.4 alkaen Warhammer: The Old World slow growth liigan.  Liigassa pelataan 5 peliä, joista ensimmäinen on kooltaan 500 pistettä ja jokaisen kierroksen jälkeen armeijoiden koko kasvaa 250 pisteellä.  Ilmoittautuminen liigaan tapahtuu lähettämällä 31.3 mennessä sähköposti osoitteeseen antti.rautsi@gmail.com, jossa on mainittu pelaajan nimi sekä millä armeijalla pelaaja osallistuu liigaan. Jos pelaaja aikoo käyttää Army of Infamy listaa, niin tämä pitää myös ilmoittaa.


Yleistä turnauksesta

- Osallistumismaksua ei ole.

- Jokaisella kierroksella pelataan yksi peli, jonka vastustaja arvotaan ensimmäisellä kierroksella ja lopuilla kierroksilla vastustaja määräytyy tulosten mukaan.

- Peliaikaa jokaisella kierroksella on 3 viikkoa, mutta tarvittaessa peliaikaa voidaan pidentää.

- Pelin voittaja saa 2 turnauspistettä, tasapelistä saa 1 pisteen ja tappiosta 0 pistettä.  Lisäksi pelaajien on ilmoitettava liigan järjestäjälle saamansa skenaariopisteet, joita käytetään tie-breakerina. Ohjeet skenaariopisteiden saamiseen ilmoitetaan jokaisen kierroksen alussa.

 

Armeijan rakennus

Armeijalistojen rakennuksessa käytetään seuraavia sääntöjä.

- Käytössä ovat kaikki viralliset Grand Army, Army of Infamy ja Legacy Faction armeiljalistat.

- Koska liiga on suunniteltu uusia pelaajia ajatellen, armeijan ei tarvitse olla kokonaan maalattu ja proksyt on sallittu, kunhan vastustajalle on selvää mitä jokainen yksikkö on.

- Armeijaan voi ottaa liittolaisia normaalien sääntöjen rajoissa. Liittolaisia ei tarvitse ilmoittautuessa mainita ja liittolainen voi olla jokaisessa pelissä eri.

- Armeijalistan ei tarvitse sisältää samoja yksiköitä aiemmilta kierroksilta.