KuoFi ry tiedote 19.5.2022

19.5.2022

Lauantaina 14.5.2022 pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, eli tilikauden 2021 tilinpäätöksen hyväksyminen ja siihen liittyvät seikat, mutta myös muutamia muita käytännön toimintaan liittyviä asioita, joista tässä koko jäsenistölle tiedote.

KuoFi ry:n get-together Ystävyyden Majalla syksyllä

Kokouksessa kyseltiin halukkuutta yhdistyksen järjestämänä mökkitapahtumaan syksylle. Aiemmilla kerroilla mökkiturnauksia on pidetty useasti Siilinjärvellä Ystävyyden majalla liittyen aina yhteen tiettyyn peliin, joka usein ollut The Horus Heresy. Nyt aikomuksena olisikin järjestää mökkeilyä viikonlopun yli jälleen Ystävyyden Majalla, mutta tällä kertaa koko KuoFi-porukalla ilman, että mikään yksittäinen peli rajaa ketään pois. Mökille viedään pelipöytiä ja maastoja siten, että siellä voi pelata KuoFi-porukalla haluamaansa peliä vapaamuotoisesti ilman aikataulupaineita tai viettää vain muutoin viikonloppua saunoen, lautapelaillen ja turisten hyvässä porukassa.


Mikäli olet tällaisesta kiinnostunut, vastaa oheiseen kyselyyn mitkä viikonloput sinulle sopisivat ja mitä pelejä haluaisit siellä pelata: https://xoyondo.com/dp/Qq8rsmSgiKdnrw9 Hinta tullee olemaan arviolta noin 50-80 € per henkilö koko viikonlopulta, hieman riippuen miten paljon porukkaa saadaan paikalle. Ja mitä enemmän saadaan, sitä edullisempi jokaiselle.

Kanttiini

Yhdistyksen kokouksessa käsiteltiin myös kanttiinin merkittävää hävikkiä, joka on muuttanut kanttiinitoiminnan huomattavan tappiolliseksi. Kokouksen konsensus oli, että kanttiinitoimintaa ei näin ollen voida enää jatkaa entisellään. Yhdistyksen hallitus ajaa kanttiinin alas ja selvittää mahdollisuutta järjestää bunkerille virvoitusjuoma-automaatin tai vastaavan ratkaisun. Hallitus tiedottaa asiasta lisää tulevaisuudessa.

Bunkkerin järjestelyt

Vuosikokouksessa keskusteltiin pöydänaluksien säilytysratkaisuista. Kokouksessa todettiin, että pöytien alle mahtuu useamman ihmisen tavarat, jos tilaa käyttää fiksusti. Tämän havainnoin innoittamana hallitus järjestää tilauksen sopiville laatikoille, joita mahtuu muutama pöydänalle. Laatikoksi valittiin Orthex 31. Hallitus esittää, että ensin tilataan uudet laatikot ja irtotavarat siivotaan niihin. Sitten pidetään Bunkkerin yleinen siivouspäivä. Jos sinulla on tavarat pöydänalla siististi laatikossa, sinun ei tarvitse vaihtaa laatikkotyyppiä. Pääasia, että tavarat ovat siististi kasassa ja niin ettei niitä muut riko vahingossa. Tästä tiedotetaan lähitulevaisuudessa tarkemmin. 

Maastontekotalkoot

Kokouksen jälkeen keskusteltiin myös maastotalkoista ja tätä varten pidämmekin suunnittelupäivän jo tämän viikon lauantaina eli 21.5. klo 15 alkaen Bunkkerilla. Tule paikalle niin katsotaan mitä välineitä löytyy ja millaiselle maastolle olisi tarvetta! Sen jälkeen voidaan yhdistyksen puolelta hankkia mahdollisia lisätarvikkeita ja sopia talkoopäivä. Toki jo tuolloin lauantaina voidaan aloittaa tekeminen ja jatkaa tarvittaessa sunnuntaina. Ainakin vanhoja maastoja voisi korjailla ja jotain ”pientä” tehdä valmiiksi kesäkuun alun Warmaster-peliviikonloppuun. Lisäksi voitaisiin suunnitella, miten jo olemassa olevaa maastoa saataisiin muokattua sopivammaksi, esim. pilkkomalla Forge Worldin Realms of Battle -laatoista yksittäisiä maastoelementtejä.

Lopuksi

KuoFi ry on toiminut jo kahdeksan vuotta harrastelijavoimin. Ota ihmeessä osaa em. toimiin, niin toiminta pysyy jatkossakin kaikille mielekkäänä. Laita myös korvan taakse mietintään, mikäli olisit kiinnostunut kantamaan kortta yhteiseen kekoon lähtemällä vuodelle 2023 hallitukseen, sillä nykyinen hallitus on ilmoittanut laajasti jättävänsä toimen tämän kalenterivuoden lopussa. Hallitukseen tarvitaan siis uusia henkilöitä, jotka ylläpitävät perustoimintoja jatkossa. Tähän saa toki loistavan perehdytyksen ja tuen, sekä järjestelmien päivitys saatetaan vielä tänä vuonna loppuun siten, että asioiden hoitaminen on jatkossa suoraviivaista ja vaivatonta.