KuoFi ry tiedote 10.6.2022

10.6.2022

KuoFi hallitus tiedottaa seuraavaa:

- Bunkkerilla on hieman epäsiistiä ja tästä syystä siellä pidetään kesäsiivous 18.6.2022 klo12 alkaen. Laitetaan bunkkeri kesäkuntoon.

- Vuosikokouksessa puhuttiin bunkkerin pöydänalusten säilytysratkaisuista. Liian moni figuuri on kokenut väkivaltaa huonon säilytyksen seurauksena, koska ne ova tippuneet huonosta säilytyslaatikosta lattialle syystä tai toisesta. Hallitus lähti viemään asiaa eteenpäin. Hallituksessa päätettiin lähteä järjestämään yhteistilaus yhdistyksenä sopivista pöydänaluslaatikoista jäsenien tarpeen mukaisesti. Laatikkona toimii Orthex 31 classic. Yhdistys hankkii ja laskuttaa laatikot tilaajilta. Laatikoiden toimittajaa selvitellään ja tilauksesta ja muusta aiheeseen liittyvästä tiedotetaan myöhemmin. Lisäksi hallitus päätti, että Bunkkerilla toteutetaan suursiivous lauantaina 13.8.2022 talkoovoimin, johon mennessä kunkin pöydänaluspaikan haltija siirtää ylimääräiset tavarat pois Bunkkerilta ja loput yhdistyksen kautta hankittuihin tai omiin kannellisiin laatikoihin pöydänaluspaikalleen. Koetetaan pitää paikat siistinä sekä figuurit ehjinä!

- KuoFi:n omaa mökkitapahtumaa varten on äänestyksen pohjalta varattu Ystävyyden maja 3.-6.11.2022. Eli nyt on hyvin aikaa fiilistellä ja tarvittaessa hakea vapaata KuoFi:n pitkään mökkiviikonloppuun! Lisätietoa tapahtumasta tulossa kesän aikana.

Terveisin KuoFi hallitus