Syyskokous ja pikkujoulut

8.12.2021

Syyskokous

Syyskokous pidettiin 28.11. ja paikalla oli ilahduttavan paljon jäsenistöä. Kokouksessa vahvistettiin kutsussa olleet toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuoden 2021 hallitus jatkaa myös vuonna 2022. Tilaisuudessa esiteltiin myös tapahtumatoimikunnan käytänteet ja potkaistiin se käyntiin.

Kokouksen jälkeen käsiteltiin myös muita asioita ja niistä todettiin seuraavaa:

- Hallitus selvittelee bunkkerin säilytysratkaisuja sekä mahdollisia siihen liittyviä järjestelyjä. Paikalla olleet olivat sitä mieltä, että esimerkiksi yhtenevät säilytyslaatikot auttaisivat tavaroiden järjestelyissä.

- Jos tulet käymään keskiviikkoisin bunkkerilla avoimien ovien aikaan, pyri ilmoittamaan siitä hyvissä ajoin. Näin saat lisää kavereita bunkkerille!

Pikkujoulut

15. päivä joulukuuta olisi taas aika KuoFi:n pikkujouluille. Kello 17:00 Bunkkerilla olisi tarjolla lautapelejä ja ennen kaikkea hyvää seuraa! Jouluherkkuja sun muuta syötävänä nyyttärimeiningillä. Tervetuloa terveenä!

Luvassa on myös pieni leikkimielinen kilpailu:

Kuofi:n pikkujouluissa tapahtumatoimikunta järjestää leikkimielisen maalauskisan jäsenistön iloksi. Maalauskisaan ei tarvitse tuoda omia figuja, pensseleitä tai maaleja sillä ne ovat tarjolla yhdistyksen puolesta. 

Kipailun säännöt:
Kisaan osallistujat pääsevät aluksi rauhassa valitsemaan figun jonka he aikovat maalata. Nämä figut ovat lahjoitettuja tapahtumakäyttöön. Kun kaikki ovat valinneet figunsa, osallistujat ohjataan pöytien ääreen, joissa on tarjolla erinäisiä maalaustarvikkeita pensseleistä figumaaleihin ja basetustarvikkeisiin. Kun kaikki ovat valmiita kisa alkaa. 10 minuutin maalaamisen jälkeen loppuu aika, jonka jälkeen figun on oltava valmis. Figuurit laitetaan esille numeroituna kaikkien nähtäväksi. Tämän jälkeen kaikille jaetaan lappu johon voi kirjoittaa suosikkinsa numeron (omaa figua ei saa äänestää). Eniten ääniä saanut voittaa kisan ja lopuksi kaikki saavat pitää maalaamansa figuurin!

Hallitus kiittää saamastaan luottamuksesta. Mukavaa joulun odotusta ja pikkujouluissa nähdään 15.12!