Vuosikokous

17.5.2021

Hei KuoFi ry:n jäsen,

KuoFi ry:n virallinen vuosikokous järjestetään Bunkkeri 34:lla osoitteessa Vuorikatu 34, Kuopio lauantaina 29.5.2021 klo 14 alkaen. 

Vuosikokouksen asialista on seuraava:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto

6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio

8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

9. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa 

10.   päätetään yhdistyksen sääntöjen muutoksesta (muutosehdotus säännöt ohessa, muutokset magentalla)

11.   kokouksen päättäminen

Vuosikokous on siis siten edellisistä poikkeava, että hallitus esittää muutosta yhdistyksen sääntöihin. Käytännössä hyväksyttäessä muutosehdotus on yhdistyksellä jatkossa kaksi kokousta vuodessa, vuosikokous ja syyskokous. Nykyisen mallin vuosikokouksen asiat jaetaan näiden välillä siten, että keväällä vahvistetaan edellisen vuoden asiat ja syksyllä vahvistetaan seuraavan vuoden suunnitelmat ja valitaan hallitus seuraavalle toimintakaudelle. Näin edesautetaan sitä, että hallituksen toimintakausi on aina sama kuin yhdistyksen toimintakausi, joka tulee olemaan molemmissa tapauksissa siis kalenterivuosi. Yhdistyksen jäsenillä on myös helpompi vaikutusmahdollisuus toimintasuunnitelman ja budjetin suunnittelussa syyskokoukseen osallistumalla.

Tulkaa sankoin joukoin paikalle! Jääthän kuitenkin kotiin, mikäli olet vähääkään kipeä tai flunssainen. Etäosallistumismahdollisuus järjestetään. Olethan tästä etukäteen yhteydessä sähköpostitse Joniin (joni.heikkinen@kuofi.net) niin saadaan kaikki huomioitua!

Ystävällisin terveisin,

KuoFi ry:n hallitus