Warhammer 40k Crusade pelipäivät

19.10.2020

Alkaen 31.10. aina kahden viikon välein lauantaisin pelataan Bunkkerilla Warhammer 40k:n yhdeksännen laitoksen narratiivistä Crusade pelimuotoa. Bunkkerin ovet avataan viimeistään klo 10.00 ja silloin voi tulla pelaamaan vapaasti pelejä paikalle tulleiden kanssa. Käytössä on core-kirjan tai Beyond the Veilin tehtäviä (Molemmat kirjat löytyvät bunkkerilta). Necronit ja Space Marinet voivat käyttää omissa codexeissaan olevia Crusade sääntöjä. Kun GW julkaisee lisää kirjoja otetaan niitä sitä mukaa käyttöön.



Seuraavanlaisia house ruleja on käytössä:

- Jos teet uuden crusade forcen niin 1RP on 10 Supply limittiä.

- Reservit toimivat kuten matched playssä (eli toisesta vuorosta alkaen voivat tulla pöytään).

- Valinnainen agenda: Desperate Struggle (ei kuulu mihinkään kategoriaan) - Jos vastustajalla on 10 crusadepistettä enemmän saat jokaiselle yksiköllesi yhden kokemuspisteen pelin jälkeen ja voitetusta pelistä ylimääräisen Marked for Greatnessin. (Ei voi valita kahta samalle yksikölle.)



Traitit, enchantit jne. vastaavat arvotaan nopalla. Jos tulee täysin turha niin saa heittää uudestaan. Esim yksikölle jolla ei ole ampuma-asetta +1BS. Kuitenkin olisi suotavaa ettei nollata yksiköitä, jotka eivät saa optimaalisinta traittiä. Koitetaan pitää kerrollaninen ote pelatessa.



Uudet Warhammer 40k:sta kiinnostuneet pelaajat voivat testata peliä ja heille on tarjolla myös demotusta.



Mukaan armeijan sääntöjen, figujen, mitan ja noppien lisäksi on hyvä ottaa vihko tai tulostettu crusade lista sekä kynä.